úterý 12. června 2012

Mrkvový kejk


Dnes už jsem moc unavená na nějaké velké psaní, tak jen přidám jeden fotorecept. Je převzatý z knihy od Hany Michopulu - Recepty z farmářského trhu a je neskutečně dobrý.
Trošku jsem si ho upravila a dopadl výtečně. Byl vláčný i po několika dnech. A pozor, vydržel dost dlouho, je totiž velmi sytý a poměrně velký.
Udělala jsem taky jen poloviční dávku krému, měl být potřený ještě po celém povrchu, ale mě se už takto zdál dort hodně krémový a nechtěla jsem, aby poleva přebila chuť mrkve. Rozhodně přesvědčí i zaryté odpůrce zeleniny. :-)












Neukrojila jsem si samozřejmě takhle velký kousek pro sebe. :-) Bylo to v rámci královského dělení dortu na čtvrtiny... Pro celou rodinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat